söndag 14 augusti 2011

Hela eftermiddagen har vi umgåtts med Lena och Lars-Göran!

Vi blev upplockade här hemma vid tvåtiden och transporteradesn Oleeonska gården mitt i byn. HB,Blomman och Tord med Christer Sjögrenrösten framförde ett stort antal låtar under ett par timmar. Härliga sånger, mycket folk och hemgjord ostkaka. En alldeles perfekt söndagseftermiddagen.
När vi kom hem sorterade jag bort lite kläder som inte använts på länge. De gör bättre nytta i Litauen. Lena var just hemkommen från en resa dit och behöver ladda upp med mera saker. Folket på landsbygden bor dåligt och har väldigt dåligt med både kläder och käksutrustning.

Vi delade på en Torsås Special och så drog vi ut på strövtåg i omgivningarna. Valfridsbo fick ett besök och så tog vi en tur neråt i vårt område. Då upptäckte vi att världen är liten för på första gatan vi gick in på stötte vi på Lenas son, som hittat en flickvän här. Kul för henne att få träffa en blivande (?) svärmor helt oförberett. Promenaden gick vidare in på nästa gata och vem hittar vi där om inte Lenas dotter, som var på tjejparty hos en jobbarkompis. Vet knte vem som blev mest överraskads, mamma eller barn.
Snacka om centralort, vilken mötesplats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar