torsdag 4 november 2010

Höstlov torsdag

Oj, vad dagarna går fort! Kan det bero på att vi sover länge på morgonen?
Vi hinner trots allt en hel del varje dag
Idag t ex så var det en lite person, som väldigt gärna ville åka till soptippen igen. Så han satte farfar i arbete. De röjde på tomten. Det fanns grenar efter klippningen av frukträd så att de kunde lasta på släpvagnen. Vid lunchtid hade de fått ihop ett lass på släpvagnen och efter lunch så var det dags för dagens besök på tippen. Eric slet som ett djur med att lasta av vagnen och sopa den ren. Sen tog han en promenad bort för att se om "hans" sopgubbe fanns på plats men tyvärr han var ledig idag.


Väl hemma igen så fortsatte Eric att jobba i trädgården. Han åkte tom lite på den lilla röda traktorn och styrde själv!
Det blev ganska mycket frisk luft idag så vid fyratiden var Eric lite trött och ville helst slippa gå på stickcafé och spela Apspel istället. Vi hann det också och jag förlorade med ett poäng.
Han var nog lite spänd egentligen men sen kom han på att jag gjort blåbärspaj, som tanterna skulle få. Vi var laddade med spel, popcorn, film och julmust men han spelade bara lite för han ville spara resten till vi kom hem till Torsås.
När tantern började resa på sig fick Eric väldigt bråttom och plockade ihop garnerna i rekordfart.
Sen var det Air Buddies och popcorn, som gällde!

1 kommentar:

  1. TACK för de vackra blommorna!!! Jag ringde hem till Almgatan och pratade med Evert som berättade att du hade åkt till Linköping. Jag ringder på söndag :)

    kram kram

    SvaraRadera