söndag 4 september 2011

Det drar ihop sig till avsked.

På onsdag åker familjen Z hem igen och därför har den här helgen ägnats åt massor med umgänge.
Lördagskvällen blev en riktig sommarkväll och då passade det bra med kräftskiva. Johan hade fixat kräftor, beställt mat och dessert. Hela familjen var samlad och Hans och Vallan fick vara med på ett hörn, som tack för all hjälp som de bistår med under vinterhalvåret.
Skönt att ingen behövde stå vid spisen. Husägarna hade dukar så fint med löv, vilda blommor och röda äpplen.
Efter en tipspromenad så högg vi in på mat och dryck och sen vet jag inte vad tiden tog vägen. Mycket trevlig kväll men vi var tvungna att ge oss av hemåt för vi skulle bort kl 13.00 idag.
Ebba hade bjudit på ett lite för tidigt födelsedagskalas. Det var allra första gången vi var med och firade en födelsedag för någon av syskonen Z. Ebba hade planerat gäster, matsedel, tårta, tipsrunda, lekar och fiskdamm. Inget var lämnat åt slumpen och det var en rejäl skara gäster, som var inbjudna på lunch. Till och med en liten gäst från Stockholm kom och det var en överraskning för Ebba. Jag har nog aldrig sett henne så jublande glad, som när hon fick se Heidi komma på flygplatsen i Kalmar. Det behövde knappast kvitteras ut något ensamåkande barn från SAS för det gick nog ingen närvarande förbi att de här flickorna kände varandra.
Tom gammelmormor har varit med idag och suttit ute hela eftermiddagen.
Jättetrevlig helg även om den samtidgt är lite vemodig för nu tar det 9-10 månader innan alla träffas igen.

1 kommentar:

  1. Härligt med familjetid!!! Mysigt att ni fick vara med och fira Ebba :)

    Vi ses om några veckor. Jag har bokat så jag kommer den 23-26 sept :)

    kram

    SvaraRadera