onsdag 29 juli 2009

Värsta rockarna!



Här ser ni killarna som hänger me´. Efter det att Mio stylat Eddies hår bar det iväg på allsång på Kalmar slott och där var det livat värre. Det är nästan lika roligt att iaktta barnen, som att lyssna på "proffsen". Alla barnen Froes-Lindström, Zickerman och Calligaris var med + mamorna Rachel, Ingela och Mia och en pappa Henrik.
Pappa Peter som dykt upp i Sverige igen satt fast i en dokumentskrivare i Torsås och han var tidsoptimist in i det sista och trodde att han skulle hinna in innan rockfestivalen var slut. Det var det ng bara han som trodde?
Den andra makronipappan har inte semester längre utan har fått åka tillbaka till Dubai .
Undrar om man får följa med dem även om några år när de ska på Hultsfredsfestivalen? Inte mammorna kanske men mormödrar borde väl platsa? Jag tror att jag ska campa....

Kvällen sen då - Kul värre Trassel har ont i magen - vatten, såpa, skurborste, vattenslang.........

Lite grädde på moset ändå. Bekanta som vi inte träffat på 11 år är på väg neråt dessa trakter. Kanske vi ska få till ett möte på fredag. KUL KUL

1 kommentar:

  1. Jag tror det är bättre papporna följer med till Hultsfredsfestivalen. Fast jag har hört att Peter behöver lite tips om hur man för sig inom såna krestar.

    SvaraRadera