fredag 31 juli 2009

Monica på shopping.



Så träffades vi då åter. Förra fysiska mötet var 1998!
Jag tror, att vi träffade Monica och Göte första gången för 40 år sedan på en resa till Gran Canaria. Vi hamnade bredvid Monica på planet men pratade endast några ord med henne. När vi kom fram och guiden ropade upp resenärerna för rumsutdelning så blev det förvecklingar. Fru Lindström, ja svarar Monica. Herr Lindström - Ja svarar Evert. Ok då ska de dela rum? Nej, det fanns visst ytterligare en herr Lindström och han ville gärna dela rum med sin nyblivna hustru. De hade gift sig dagen före avresan.
Vi stötte på varandra av och till under resan och efter hemkomsten höll vi telefonkontakt. Det har nog aldrig varit någon nyårsafton utan telefonkontakt. Det blev några Sverigesemestrar tillsammans under 80-talet + lite sporadiska besök hos varandra.
Nu skulle de tillsammans med ett annat par hälsa på bekanta på norra Öland och då kunde vi snika oss till en heldag med dem. Mycket trevligt och som vanligt så känns det som att vi träffades i förra veckan. På något underligt sätt så är vi så nära - nej jag kan inte förklara. Det bara är.
På bilden är Monica på väg ut från Eketorps borg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar