fredag 9 december 2011

Oj, idag har vi hunnit med massor av saker!

På förmiddagen träffade vi elektriker och fick en genomgång sv belysning. Bra, då kanske vi kan strunta i det där med pannlampa. Nu ska man ha LED- lampor och elräkningen ska bli ett minne blott. Fast installationen är dyrare men det tjänas igen, säger de lärde. hur ska man kolla det?
Så ska man välja utseende på strömbrytare och kontakter. Vadå, tända och släcka, behöver det finnas hundratals varianter? Så väldigt trendiga som vi är så tar vi väl vita fyrkantiga, då finns det bara några frågor kvar, ska knappen vara rund, fyrkantig, snäppknapp eller eller?

Så bar det av till Kalmar för att träffa köksinredaren. Luckor är bestämda sedan tidigare och sånär det handtag. Det finns inte så många, bara några hundra. Bänksskivor, jodå massor med val men det fixade vi. Vattenkranar, jo det finns några stycken men vi har valt ut två.
Inredning i skåp och lådor sparar vi till en annan gång, samma med garderober och skåp i tvättstugan. Evert vill så hemskt gärna åka till stan många gånger.

När jag ändå var i farten så betade jag av tiotalet affärer också och Evert hade väldig tur för vi mötte Anders tillsammans med fru och dotter.
De båda stackars männen beklagade sig för varandra och var väldigt överens. De som har det så bra med så väldigt förstående fruar, som ser till att de får komma ut i butikerna!

1 kommentar:

  1. Hej! Här är lite tips på kök och tapeter. Så att det inte blir alltför stor omställning.

    Tapeter

    Kök

    SvaraRadera