fredag 27 maj 2011

Vilken tur vi har!

Vi hämtade Carl på dagis och killarna lekte i trädgården och lekstugan ett tag. Så fick de syn på skrindan och ville såklart åka lite. Vi gick till lekplatsen bredvid gammalmormors lägenhet. Det klättrades, gungades och åktes rutshkana. Elias blev väldigt stillsam ett tag och snart avslöjades han av dofterna sim kom. Vad gör vi då? Vi skulle gå och köpa glass också och det var jobbigt att gå hem först. Nu var det så turligt, att jag hade nyckel med till gammalmormors lya. Vi gick dit och lånade toalett och diverse prylar. Killarna passade på att ta varsin kaka också. Mormor ligger på sjukhus så hon vet inget pm inbrottet. Eric undrade om hon har larm. Han var lite skeptisk.
Vi fortsatte till fiket och köpte glass. Elias gjorde ett felval så vi fick köpa ytterligare en glass. Den första var omgiven av saltlakrits och det var inte gott.

Så gick vi över broarna på sjön hem och vad fick vi se när vi var nästan hemma? Ny lekplats som närmsta granne? Absolut premiärbesökare! Vi har inte kommit längre utan här sitter jag i en hörna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar