måndag 15 juni 2009

Jag bara myser

och sitter här och kollar och sniffar på två små flickor som ligger bredvid mig och sover.

Vi har varit ute på en rejäl runda med Trassel. Ja, den blev extra lång för flickorna. De springer in och ut i skogen, upp och ner för backarna och Trassel springer helt överlycklig efter dem. Vi har lärt oss att man ska ha med vattenflaskor i fortsättningen om man ska gå så här långt. Nu löste det sig ändå. Ebba listade ut att Hans bor längs vägen och han har vatten. Självklart! Det blev både vatten och knäckebröd. Kycklingarna fick också besök.
Det var två trötta tjejer som så småningom landade på Almgatan. Snabb dusch, ngt avsnitt av Stallkompisar, två Bamsetidningar sen slocknade de.

Nu undrar ni om Eddie mobbas av oss. Nej så klart inte. Han tog en långpromenad med pappa i motsatt riktning - ner till kusin Carl. Mamma Mia var där och försökte charma in sig hos den lille killen. Det gick säkert bra men undrar om inte Carl tyckte att Eddie var en kul kille?

Imorgon ska det läggas ut gröna ryamattor runt nya huset i Ragnabo! På torsdag besiktning. Nu går det undan vid bygget! Spännande! Jag har inte varit där sedan Peter låste in mig i bilen. Vet i sjutton om man vågar sig dit? Vilken svärmorsdröm!

1 kommentar:

  1. Jo nu kan han låsa in dig i elrumet... super fint och det har tom en lampa..... bra va??
    Idag ska du ialla fall åka dit en stund.

    SvaraRadera