tisdag 22 januari 2008

Oj, tror de inte att jag ska stiga upp idag? Fruktbricka och mängder med godsaker, 2 flaskor champagne, Kaffe & Te och sen lite vanligt enkelt rostat bröd. Nä, dit sjönk jag inte utan tog så klart för mig av godsakerna och toppade med tårtan av choklad och BLADGULD! Vi gamla åt länge och väl medan de yngre drog sig tillbaka för att fortsätta sova.
Hur kom all maten till rummet? Jo, det knackade på dörren och Gunnel som var nära öppnade men ställde sig själv bakom dörren så att hon inte syntes. In kom tre vagnar med mat och dricka och blommor. Medan personalen fixade med borden smet Gunnel in i badrummet och kom inte ut förrän de gått. Själv låg jag bara i sängen med koprgluggarna på vid gavel och munnen halvöppen och såg antagligen ut som ett fån - ja man kan bara se ut som det man är så klart.
Framemot lunchdags tog vi oss en sista sväng på stan för shopping, shopping och idag satt vi faktiskt ner och åt lunch. Vi hittade en liten italiensk restaurang på en tvärgata till Oxford Street (gatan där affärerna finns, om det är någon som undrar). De andra luncherna har bestått av champagne med tilltugg men nu börjar allvaret igen så vi börjar med avvänjning så sakteliga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar