tisdag 3 november 2009

Än är kompisen kvar?

Varför? Jo. det är strul med avgångstider på Landvetter. Trassel skulle lämnats kl 21.00 ikväll men innan färden började mot Göteborg så kom ett meddelande, att han skulle lämnas 07.30 imorgon istället.
Nu är det nytt meddelande att han ska lämnas kl 06.00 istället. Kan det vara det slutgiltiga?
Vi får se.

Nu kommer det att bli väldigt glada barn i Dubai i alla fall. Trassel kommer att bota dem från influensan och i slutet av veckan är det nog full rulle på alla sätt.

Hästfröken Amani lär landa några timmar efter Trassel, undrar just om hon tar med sig hästen? Nej, så dum jag är. Hon kan öva på kameler. Hoppas bara att hon vet att de är passgångare.

Amanis 30-årsdag kommer säkert att firas genom att hon rider Sheikh Zayeds Road fram och passerar över rondeller inte genom som vanligt folk. Sen tar hon av vid Mall of Emirates och shoppar loss på hela reskassan. Kamelen får vänta på taket tillsammans med Rai medan hon handlar. Rai tar taxi med alla kassarna medan Amani stuffar vidare mot Wawas palats.
Han har ordnat en fest tillsammans med Gabbe och de har slagit på riktigt stort. Exotiska rätter: isterband, kroppkakor, kåldolmar, lingonsylt och BRUN SÅS serveras vid poolkanten.
Mätt och belåten rider Amani tillbaka till kullarna och vid huset i rondellen väntar massor med paket.
Nu är det några dagar kvar innan födelsedagen men tränar du duktigt så går det säkert bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar