torsdag 20 november 2008

Ikväll kommer Torsås att invaderas av två soltorkade gubbar!

Flaskposten har nått Sverige och männen beräknas vara inom kommungränserna omkring kl. 18.30. Enligt rapporter från Shejkens undersåtar har de uppfört sig väl, tagit vara på solstrålarna, ätit ordentligt och även deltagit i kulturella möten på orten.
Därutöver har de till omvärldens häpnad bett att få följa med till shoppingcenter på sista dagen av sin vistelse i öknen.
Sista påståendet gör att vi i gamla hemlandet blivit djupt oroliga. Vad har hänt? Vi har slagit oss samman flera kloka hjärnor och konstaterat att det måste vara solsting och om det är så, då är det bara bra för dem att vistas i nerkylda affärer en liten stund. Nu får vi se om det håller i sig så att männen även behagar följa med på julhandel? Det är cirka 35 år sedan sist!!!!!
Vi få se om sidan kan uppdateras med nya bilder från öknen så småningom.
Här hemma får man försöka inrätta sig i leden med mattiderna igen. Det går inte att hoppa över "bondetiderna" oh nej men med lite tur så kanske tidsskillnaden hjälper till och vem vet , de kanske har fått nya vanor och ovanor med all uppassning, som de varit utsatta för?

Jag vet en som troligen tycker att det blir jobbigt här hemma - det kommer målare på måndag så det gäller att flytta möbler, skruva ner lampor o dylikt. Sådana arbetsuppgifter brukar sällan vara populära men kanske ändå?Man får ju som Ebba säger sällskap av "mannarna", även om hon tycker att de ska sitta vid grinden och äta på samma sätt som de gör i hennes hemland...............